Návštěvníci se v něm cítí

Jediný prostor, který v městském kulturním centru celá léta unikal jakékoliv změně, je vstupní vestibul. Velký, prosklený, s odkládací zónou pro příchozí návštěvníky. Druhá polovina slouží k posezení před začátkem kulturních akcí. V rohu stojí občerstvovací automat s několika židličkami. Jejich sametový povrch už ztratil barvu a vypadají omšele.

Příjemně

V letošním roce padne rozhodnutí. Celý vestibul zmodernizovat. Aby byl důstojným vstupem na všechny kulturní akce, které zde budou pořádány. Jednotné vybavení nábytkem z masivu, který výrobce dodá na míru, vytvoří celému prostoru docela novou atmosféru. Poctivě zpracované dřevěné prvky jednotlivého vybavení, bude působit na všechny návštěvníky příjemně. Vznikne i zákoutí, ve kterém si v klidu mohou vypít šálek dobré kávy.