Co po nedělním obědě?

Slavnostní oběd ku příležitosti narozenin naší dvacetileté dcery neměl chybu. Polévka s játrovými knedlíčky, rostbíf s bramborem a zeleninovou oblohou, přelitý hořčičnou omáčkou, jahodový džus s ledem a mátou. Jako zákusek buď plněná roláda vanilkovým krémem nebo pohár hned s několika druhy domácích zmrzlin. Také byste chtěli být hostem na naší oslavě?

Nejvíce láká pohár

A kdybyste jen viděli ten pohár plný zmrzliny! Všechny barvy pěkně nad sebou jako v duze – vanilkové nebe, broskvová s kousky broskví, malinová, pistáciová s oříšky a čokoládová na vrch s pařížskou šlehačkou a karlovarským oplatkem, no to je ale hora chutí! Tohle aby jeden jedl déle, nežli celý oběd. Oslava prostě neměla chybu, a kdo má chuť na ty domácí pochoutky, přijďte si, ještě nám nějaké zbyly!